Leidsch Dagblad verhuist naar Rooseveltstraat

Het Leidsch Dagblad verlaat Nieuwe energie en verhuist binnen enkele weken naar het gebouw Mediapoort aan de Rooseveltstraat. De 950 vierkante meter tellende redactieruimte aan de 3e Binnenvestgracht staat te huur en is per 1 november beschikbaar. “Onder voorbehoud,” zegt een woordvoerder van verhuurder Portaal: “Want ze mogen best op hun besluit terugkomen”.

mediapoort leidenAan de Rooseveltstraat zag in het verleden de redactie van de weekbladen Het op Zondag en het Witte Weekblad die ook eigendom zijn van de Telegraaf Media Groep. Het op Zondag bestaat sinds afgelopen zomer niet meer en het Witte Weekblad trok al eerder in bij het Leidsch Dagblad. Het pand aan de Rooseveltstraat bleef leeg achter, maar TMG moet er wel nog steeds de huur betalen. Het contract loopt nog door. Dat lijkt dan ook de reden voor de verhuizing die op de redactie in Leiden niet bepaald met gejuich wordt ontvangen.

De directie van TMG-dochter Holland Media Combinatie waar het Leidsch Dagblad onder valt heeft officieel nog niets over de verhuizing bekend gemaakt en was vanmiddag ook niet voor commentaar bereikbaar.

Leiden Regio Leidsch Dagblad


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×