Present viert lustrum met expositie in de Meelfabriek

Vrijwilligers vereniging Present en Peen en Ui openen op donderdag 12 november een bijzonder kunstexpositie in het RAP, Poortgebouw Meelfabriek. De expositie bevat werken van zes kunstenaars van OPEN|Makers. Om 16.00 uur opent Erna Kortlang van BV Leiden de expositie en is deze te bezichtigen tot 16 november.

Present Leiden bestaat dit jaar 5 jaar en heeft inmiddels met meer dan 600 vrijwilligersprojecten hulp geboden samen met ruim 3000 vrijwilligers. De stichting heeft haar eerste lustrum gebruikt om de manier van werken bij Present op een bijzondere wijze te laten zien.

Eigen interpretatie
In een samenwerking met Peen en Ui zijn kunstenaars uit het OPEN|Makers netwerk gevraagd uit verschillende disciplines mee te lopen met een vrijwilligersklus en met hun blik de werkzaamheden van Present te beschouwen om deze vervolgens te exposeren.

Iedereen is van harte welkom bij de opening van de expositie. Aanmelden kan via de website van Present. De kunstwerken zijn daarna iedere dag te zien van 13 tot en met 16 november tussen 14.00 en 18.00 uur in het RAP, Poortgebouw Meelfabriek aan de Oosterkerkstraat.

Cultuur Leiden Nieuws OPEN|Makers Peen en Ui Present


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×