(Foto's: J.P. Kranenburg)

Opening expositie vijf jarig jubileum Stichting Present Leiden

Stichting Present Leiden viert haar vijf jarig jubileum en stichting Peen en Ui hielp handje mee om het een speciaal jubileum te maken. Zes kunstenaars van OPEN|Makers liepen één tot meerdere keren mee met een vrijwilligers groep van Present en lieten in hun kunstwerk zien wat het voor een effect op hun had. Gisteren opende de expositie. De speciale kunstwerken zijn te zien tot maandag 16 november. De zaal is geopend tussen 14.00 en 18.00 uur geopend in het RAP, Poortgebouw Meelfabriek aan de Oosterkerkstraat.


Maaike Lek ging in gesprek met Sietske Steenbergen van Stichting Present Leiden en twee van de zes kunstenaars Hannah Driesse en Irene Cécile

Het idee om kunstenaars te gebruiken in combinatie met de Present projecten was een idee dat al langer op de plank lag. Na het overlijden van de originele oprichter van het project heeft de vrijwilligersorganisatie aan Stichting Peen en Ui gevraagd of zij mee wilde helpen met het contacteren van de kunstenaars en het opzetten van de expositie.

Cultuur Leiden Nieuws OPEN|Makers Peen en Ui Present


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×