BplusC en Floreokids zetten handtekening onder samenwerking

Willem van Moort, directeur van bibliotheek BplusC en Johan Vriesema, directeur van Floreokids, hebben vanmiddag een convenant ondertekend waarin een samenwerkingsverband wordt vastgelegd. Floreokids is de nieuwe naam van Stichting Kinderopvang Leiden. De officiële handeling vond plaats in het kader van ‘de Week van BplusC’ die vandaag van start ging.

Met behulp van subsidie van de Stichting Kunst van Lezen wordt een begin gemaakt om kinderopvanglocaties Boekstart te certificeren. Boekstart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken aan het (voor)lezen zet. Vanmiddag werd er dan ook voorgelezen na de officiële handeling.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline