Heel Europa was om 12.00 uur een minuut stil. Op veel plekken waren bijeenkomsten georganiseerd. Ook in het Leidse stadhuis waar het college in de hal bijeen kwam voor het in acht nemen van de minuut stilte. (Foto's: Chris de Waard en Siem van der Salm).

Voltallige college bij minuut stilte voor Parijs

Het complete College van Burgemeester en Wethouders was om 12.00 uur in het atrium van het stadhuis om samen met tientallen mensen de slachtoffers van de aanslagen in Parijs te herdenken met een minuut stilte.

(Video: Chris de Waard).

Aansluitend hield burgemeester Lenferink een korte toespraak waarin hij terugblikte op de aanslagen in Parijs en ook opriep om weliswaar gewoon door te gaan met de manier waarop wij ons leven leiden, maar ook waakzaam te zijn.

Na het moment van stilte hield burgemeester Lenferink een korte toespraak. Daarna sprak Chris de Waard met de burgemeester.

Leiden parijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×