Tijdens de voorstelling worden verschillende whisky's geproefd.

Aan de whisky in de Stadsgehoorzaal

Voor liefhebbers van Schotse whisky is er aankomende vrijdag in de Stadsgehoorzaal de Virtuele Whiskyreis Glenfiddich. Wegens eerder succes is de virtuele rondleiding over de Schotse drank, die gegeven wordt door Glenfiddich’s ambassadeur Tony van Rooijen, weer terug in het theater.

Het maken van whisky is een ingewikkeld proces. Tijdens de voorstelling wordt er ingegaan op dit proces en leren de bezoekers over de drank die al eeuwenlang wordt gedronken. Naast informatie over de Schotse lekkernij zullen de smaakpapillen van de bezoekers getest worden met een proeverij.

De voorstelling duurt van 20:30 tot 22.00 uur. Kaartjes kosten 22,50 euro en zijn te bestellen op de website van de Stadsgehoorzaal.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×