Leidse Studenten organiseren Pub Quiz voor UNICEF

De studententeams van UNICEF Nederland organiseren morgenavond een landelijke Studenten Pub Quiz. In Leiden wordt de pub quiz georganiseerd in café Einstein vanaf 20.00 uur.

Doel van de Studenten Pub Quiz is om geld op te halen voor Syrische vluchtelingenkinderen. UNICEF werkt in Syrië en in de landen eromheen aan de opvang van kinderen: door drinkwater, gezondheidszorg en onderwijs te bieden biedt UNICEF deze kinderen perspectief op de toekomst.

Het Slimste Team
In totaal 13 steden spelen teams van 5 studenten tegen elkaar door middel van een livestream. De teams nemen het tegen elkaar op in het beantwoorden van vragen over nieuws, trivia, kunst, muziek en UNICEF. Er zijn in totaal acht rondes waarin teams bestaande uit vijf personen tegen elkaar strijden om de meeste punten.

Het Slimste Team van Nederland wint een meet and greet met UNICEF-directeur Jan Bouke Wijbrandi. Daarnaast is er een prijs voor de stad waarin de teams samen het beste gescoord hebben.

De Pub Quiz wordt gehouden op donderdag 19 november van 20.00 tot 00.30 uur in café Einstein aan de Nieuwe Rijn. De entreekosten bedragen € 3. Meer informatie over de pub quiz vind je op het Facebook evenement.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×