Sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010 in de TheaterHangaar in Katwijk hebben bijna twee miljoen bezoekers de voorstelling gezien. (Foto: PR).

Soldaat van Oranje zoekt twee miljoenste bezoeker

Soldaat van Oranje – De Musical verwacht op Tweede Pinksterdag de twee miljoenste bezoeker te ontvangen. Het publiek krijgt de kans om kaarten voor de voorstelling te winnen en aanwezig te zijn bij deze unieke mijlpaal.

De productie heeft sinds november vorig jaar met 1.863.083 bezoekers al het theaterrecord ‘de meeste bezoekers ooit’ in handen, maar is daar nu ver overheen.

Producent Fred Boot: “Op 16 mei spelen wij onze 1.830ste voorstelling. Het is voor ons niet te bevatten dat we het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden dan aan twee miljoen bezoekers hebben mogen vertellen. We proberen het nooit gewoon te gaan vinden en doen er alles aan om de kwaliteit van de voorstelling op het hoogste niveau te houden. Wij zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat het publiek ons nog altijd zo waardeert”

Bezoekers van de voorstelling maken kans op twee van de tien eerste rang kaarten voor de matineevoorstelling op Tweede Pinksterdag. Winnen kan door ervaringen van Soldaat van Oranje – De Musical te delen op de actiewebsite. Vijf van deze verhalen worden bovendien gepubliceerd in een speciale editie van de Metro die 17 mei verschijnt.

Cultuur soldaat van oranje


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×