IJsbaan op de Nieuwe Rijn zoekt vrijwilligers

Een maand lang wordt de Nieuwe Rijn weer omgetoverd tot een ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Vanaf vrijdag 4 december kan er worden geschaatst en op 11 december wordt de ijsbaan officieel geopend. Om dit jaar de ijsbaan een groots succes te maken is evenementenbureau KWIK op zoek naar vrijwilligers.

 


Rolf Eijgenraam sprak met Iris Tegelaar van evenementenbureau KWIK.

“Er zijn een aantal verschillende rollen bij de ijsbaan. Je hebt iemand nodig voor de kassa, de verhuur en voor de controles” vertelt Iris Tegelaar van evenementenbureau KWIK. Na het succes van vorig jaar en de verwachtte drukte van dit jaar zijn vrijwilligers hard nodig. “Het grootste gedeelte wordt gevuld door vrijwilligers van de Leidse Rederij maar er zijn ook altijd nog gaten dus alle hulp is welkom.”

Ben jij geïnteresseerd in een plekje als vrijwilliger bij de enige drijvende ijsbaan in Nederland? Neem dan contact op met evenementenbureau KWIK via support@kwik.eu. Meer informatie over de ijsbaan op de Nieuwe Rijn vindt je op de Facebook pagina.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×