Inschrijving Joop Zoetemelk Classic geopend

De inschrijving voor de Joop Zoetemelk Classic 2016 is vanaf vandaag geopend. De 10e editie van de fietstocht start en eindigt bij wielervereniging Swift en wordt gereden op 19 maart 2016. Joop Zoetemelk rijdt zoals ieder jaar zelf mee met de tocht.

De Joop Zoetemelk Classic kan worden gereden op drie verschillende afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. De Joop Zoetemelk Classic gaat door het Groene Hart met dorpen, langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren. De routes waarop Joop trainde in zijn juniorentijd bij Swift.

Prijzen
Tijdens de 10e editie van de fietstocht zijn er prijzen te winnen voor de mooiste retro-wieleroutfit en voor de mooiste retro ploeg. De mooiste retro-wieleroutfit wint een Joop Zoetemelk Classic wielershirt met handtekening van Joop. Voor de mooiste retro-ploeg zijn er speciale Joop Zoetemelk Classic wielercaps.

Video registratie
Bij de Joop Zoetemelk Classic 2016 wordt van elke deelnemer bij de start en finish en op een aantal punten langs de route een videofilmpje gemaakt. Na afloop kan iedereen zijn eigen film bekijken op MySports.

Vanwege de veiligheid is er een limiet van 5500 deelnemers ingesteld. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van de Joop Zoetemelk Classic. Inschrijven kan tot 13 maart 2016.

Leiden Nieuws Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×