De Pieten Martino, Rayano gaven samen met de Knuffelpiet een optreden weg in De Waag. (Foto's: Siem van der Salm).

Groot feest met pieten Martino, Rayano en Knuffelpiet in De Waag

Vanmiddag stond De Waag in het teken van Knuffelpiet. Daar gaven de pieten Martino, Rayano en Knuffelpiet een optreden voor de Goedheiligman. Nog voordat het optreden begon, stond De Waag al vol met ouders en kinderen die schreeuwend het pietenduo Martino en Rayano riepen voor hun show. Niet alleen het duo stond te swingen op het podium. Ook Knuffelpiet danste samen met de pieten op moderne sinterklaasliedjes.

De kinderen konden na het optreden samen met het duo en Knuffelpiet op de foto. Daarnaast stond er een lange rij kinderen op hun beurt te wachten voor een kort gesprekje met de Sint. De kleine pieten gaven hun verlanglijstjes voor 5 december, gingen samen op de foto of gaven wortels aan de Sint voor zijn paard Amerigo.

Ouders en kinderen kunnen tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 naar De Waag om Sinterklaas en zijn Pieten in actie te zien.

 

Leiden huisvansinterklaas


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×