(Foto: Walter Kallenbach).

Leidse hoogleraar Ionica Smeets presenteert Nationale Wetenschapsquiz

De Nationale Wetenschapsquiz wordt dit jaar gepresenteerd door de Leidse Ionica Smeets, hoogleraar science communication aan de Universiteit Leiden. Het VPRO-programma wordt uitgezonden op kerstavond om 21.00 uur op NPO 2.

Ionica Smeets doet de presentatie van het programma niet alleen, ze wordt bijgestaan door AT5 verslaggever Pieter Hulst. Vandaag heeft de filmploeg een generale repetitie. Smeets geeft aan zich enorm erop te verheugen om samen met Pieter Hulst tussen de zenuwachtige kandidaten te staan.

Opnames
Hoewel het pas op kerstavond wordt uitgezonden, wordt de quiz morgen al opgenomen. Bij die opnames is nog ruimte voor publiek. Je kan je online gratis aanmelden om morgenavond bij de opnames in het Klokgebouw in Eindhoven aanwezig te zijn.

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×