Teylingereind vanaf de A44 (Foto: Google Maps).

Oegstgeest positief tegenover opvang minderjarige vluchtelingen Teylingereind

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heet vorige week van het COA een formele aanvraag binnengekregen voor opvang van 56 minderjarige vluchtelingen. Het gaat om een periode van een half jaar met eventueel verlenging van nog een half jaar in Teylingereind, in het noordoorsten van de gemeente.

Het college heeft aangegeven positief te staan ten opzichte van het versrekken van een vergunning, maar heeft nog geen definitief besluit genomen. Dat zal volgen op 17 december, wanneer de gemeenteraad erover heeft vergaderd.

Zaterdag 12 december organiseert de gemeente samen met het COA en Teylingereind een inloopochtend voor omwonenden, van 10.00 tot 12.00 uur bij het Teylingereind (Poelruiterpad 1 t/m 7).

Oegstgeest Politiek Vluchtelingen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×