De Rabobank Leiden-Katwijk voegt per 1 februari aanstaande de twee bestaande kantoren samen op een nieuwe plek aan de Schipholweg. (Foto's: Chris de Waard).

Rabobank voegt kantoren samen op Schipholweg

2015-12-22 08.59.07Rabobank Leiden-Katwijk voegt de huidige kantoren op de Schipholweg en de Stationsweg vanaf februari samen op één nieuwe locatie aan de Schipholweg. Het bankkantoor aan de Stationsweg verdwijnt letterlijk, omdat het pand wordt gesloopt ten behoeve van de herontwikkeling van die plek in het stationsgebied.

 

2015-12-22 09.16.50Het andere pand, op de hoek van de Schipholweg en de Willem de Zwijgerlaan is volgens de bank verouderd en voldoet daarom niet meer aan de eisen die de bank aan het onderkomen stelt. Nu er sowieso verhuist moest worden vanwege de aanstaande sloop, is gekozen voor één nieuwe locatie. De bank blijft wel in het stationsgebied en betrekt een, kleinere, kantoorruimte aan de Schipholweg 9-11. Dat pand wordt momenteel verbouwd.

rabopinbox

Om ervoor te zorgen dat klanten van de Rabobank kunnen blijven pinnen, komt op het Stationsplein een ‘Pinbox’ met twee geldautomaten. Het afstorten van ‘sealbags’ door zakelijke klanten moet vanaf februari in het nieuwe kantoor.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×