Alle gisteren aanwezige chefs van de deelnemende restaurants zijn de komende weken te zien op posters in de stad. (Foto's: Chris de Waard).

Aftellen naar Leidse Restaurantweek begonnen: Meet the Chef

Gisteravond werd bij de Sligro aan de Rooseveltstraat de aftrap gegeven voor de Leidse Restaurantweek 2016. Thema is dit jaar ‘Meet the Chef’. De chefkoks van de 34 deelnemende restaurants, 33 mannen en één vrouw, figureren in een postercampagne die de komende weken in Leiden te zien zal zijn en ook tijdens de LRW zullen de chefs geregeld achter hun fornuizen vandaan komen om in de restaurants een praatje te maken met de gasten.

Chris de Waard nam gisteren een kijkje bij de aftrap voor de LRW en hoorde achtereenvolgens organisator Lawrence Armitage van Leids Lekkers, Sligro-baas Arno de Jong en chef-kok Julius Jaspers. Na de toespraakjes sprak hij met mede-organisator Mark Knops over de komende editie van de Leidse restaurantweek.

De aftrap van de promotiecampagne werd gisteren gegeven door de bekende tv-chef Julius Jaspers van het programma Topchef. De Leidse Restaurantweek wordt dit jaar gehouden van 25 tot en met 31 januari. Alle deelnemende restaurants staan op www.leidserestaurantweek.nl.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×