'Junk' gewond bij vechtpartij voor politiebureau Langegracht

Er is maandagavond een 32-jarige Leidenaar gewond geraakt bij een ruzie tussen twee mannen pal voor het politiebureau aan de Langegracht. Agenten die net het gebouw verlieten konden de twee vechtende mannen in de kraag vatten en insluiten. Volgens de politie gaat het om twee ‘junks’.

Rond 21.15 uur zagen surveillerende agenten in burger voor de deur van het bureau twee ruziënde mannen op een scooter. Na een mislukte poging de twee te laten stoppen, werd de passagier van de snorfiets getrokken en kwam de bestuurder ten val.

Bedreiging
Het Leidse slachtoffer bleek een lichte snijwond te hebben, maar niet zo ernstig dat hij ervoor naar het zieken huis moest. Getuigen wisten te vertellen dat de bijrijder, een 31-jarige Leiderdorper, de bestuurder had bedreigd met een mes. De Leiderdorper is voor verhoor ingesloten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×