(Foto: PR).

Presentatie 5 bruggen voor het Singelpark

Het Belgische Architecten Bureau NEY en Partners is druk bezig met het ontwerpen van de 5 nieuwe bruggen voor het Singelpark. Op woensdag 3 februari geeft Kenny Verbeek, Architect van NEY, een presentatie over ‘integraal ontwerp van bruggen’. De presentatie vindt plaats op 3 februari en begint om 20.00 uur in kamer 222 in het Tweelinghuis aan de Tweelingstraat. Aanmelden is verplicht.

Het bureau laat hun portfolio zien ter illustratie van hun ontwerpfilosofie. Vervolgens laten ze zien hoe het architectenbureau hun kennis heeft toegepast voor de bruggen van het Singelpark. Er is tijdens de presentatie ruimte voor vragen, suggesties en discussie.

Leiden Nieuws Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×