Presentatie 5 bruggen voor het Singelpark

3

Het Belgische Architecten Bureau NEY en Partners is druk bezig met het ontwerpen van de 5 nieuwe bruggen voor het Singelpark. Op woensdag 3 februari geeft Kenny Verbeek, Architect van NEY, een presentatie over ‘integraal ontwerp van bruggen’. De presentatie vindt plaats op 3 februari en begint om 20.00 uur in kamer 222 in het Tweelinghuis aan de Tweelingstraat. Aanmelden is verplicht.

Het bureau laat hun portfolio zien ter illustratie van hun ontwerpfilosofie. Vervolgens laten ze zien hoe het architectenbureau hun kennis heeft toegepast voor de bruggen van het Singelpark. Er is tijdens de presentatie ruimte voor vragen, suggesties en discussie.

Delen

3 reacties

  1. Leiden als bruggenstad: dat heeft wel wat.
    Hopelijk wordt onze stad aan het eind van het liedje nog wel wat groener, want alles volbouwen is niet bevorderlijk voor de leefbaarheid en de luchtkwaliteit.

    • Helemaal met je eens. Als je foto’s van vroeger ziet dan lijkt het dat Leiden veel groener was dan tegenwoordig.

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline