Minister Henk Kamp van Economische Zaken bezoekt het Leiden Bio Science Park. (Foto: Wikimedia).

Minister Kamp opent nieuw opleidingscentrum in Bio Science Park

Minister Henk Kamp van Economische Zaken opent aanstaande maandagmiddag 8 februari het nieuwe Biotech Training Facility, een nieuw opleidingscentrum, in het Leiden Bio Science Park. Na de opening krijgt de minister een rondleiding over het bedrijventerrein. Het park is een belangrijk gebied voor de biofarmaceutische industrie, het Bio Science Park is namelijk de 9e op de wereldranglijst van medicijnontwikkeling.

Gerrit_Zalm_2006

ABN AMRO-topman Gerrit Zalm geeft ook een toespraak bij de opening. (Foto: Wikimedia).

De openingsceremonie van de Biotech Training Facility wordt uitgevoerd door Minister Henk Kamp. Ook oud-minister en huidig voorzitter raad van bestuur van ABN AMRO Gerrit Zalm zal een toespraak houden.

Opleidingscentrum
Het Biotech Training Facility is een opleidingscentrum gericht op professionals in de biotech en farmaceutische industrie. Met zijn geclassificeerde cleanrooms, ruim opgezette laboratoria en volledig ingerichte technische ruimte is Biotech Training Facility met recht een gebouw om trots op te zijn.

Economie Leiden Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×