Lorenzo van Beek straalt op het het openingsfeestje van zijn Boutiquehotel De Barones van Leyden. (Foto's: Chris de Waard).

Boutiquehotel De Barones van Leyden nu ook officieel open

Het vijf kamers tellende boutique hotel De Barones van Leyden aan de Oude Herengracht was al even open, maar sinds gistermiddag is dat ook officieel het geval. In het bijzijn van familie, vrienden en relaties werd het glas geheven.

De papierwinkel rondkrijgen voor de tweede charmante overnachtingslocatie die eigenaren Lorenzo van Beek van Gaston Fonville in Leiden hebben gerealiseerd, bleek lastiger dan gedacht, maar eind vorig jaar was dat eindelijk allemaal rond. Tijd dus om ook officieel te markeren dat in de voormalige aquariumwinkel nu een kleinschalig hotel is gevestigd. We verkopen nog steeds vis, aldus Van Beek in zijn openingspraatje: “Alleen krijgt u ze nu gebakken”.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×