De E-selectie van voetbalvereniging RCL kreeg afgelopen vrijdag training van Feyenoord. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Feyenoord traint E-selectie van voetbalclub RCL

Trainers van Feyenoord Rotterdam gaven afgelopen vrijdag training aan de E-selectie van voetbalvereniging RCL. Het bezoek was te danken aan de samenwerking die de club heeft met Feyenoord. RCL is Academy Partner van de eredivisieclub waarbij de clubs kennis met elkaar delen bij het opleiden van jeugdvoetballers.

Trainers Glenn van der Kraan, sinds 2011 werkzaam bij de Feyenoord Academy en Gerard Rutjes, ruim tien jaar lang coördinator van de Feyenoord voetbalschool, gaven training aan de E-selectie. De 22 jongens van RCL E1 en E2 werden anderhalf uur getraind en hadden achteraf nog een nabespreking met de staf van Feyenoord. RCL hoopt de samenwerking met de club uit Rotterdam de komende jaren verder uit te breiden.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×