Orange Lions spelen thuiswedstrijden in Vijf Meihal

De Orange Lions gaan deze zomer hun thuiswedstrijden in de kwalificatiereeks voor EuroBasket 2017 in Leiden spelen. Het bestuur van de stichting Nederlands Mannen Team heeft als thuishaven voor de Vijf Meihal gekozen.

Doorslaggevend bij de keuze om de thuiswedstrijden in Leiden te spelen is, dat de spelers en de technische staf hebben aangegeven dat zij in Leiden het grootste thuisvoordeel ervaren. De laatste twee cruciale kwalificatiewedstrijden die in Leiden werden gespeeld, tegen Bulgarije en Montenegro, werden allebei in winst omgezet.

Op 31 augustus 2016 opent Nederland de kwalificatiereeks met een thuiswedstrijd tegen Oostenrijk. Op 14 september komt Denemarken naar Nederland. De Orange Lions sluiten de kwalificatiereeks op 17 september af met een thuiswedstrijd tegen Duitsland. De speelplaatsen voor de drie uitwedstrijden zijn nog niet bekend.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×