Margot Simons presenteert de plannen voor de herontwikkeling van de Meelfabriek. (Foto: Chris de Waard).

Verkoop appartementen en lofts Meelfabriek start morgen

Morgen gaat de verkoop van start van de eerste fase van de Meelfabriek. Het gaat daarbij om 30 appartementen en twee penthouses in de nieuw te bouwen Singeltoren en om een dertigtal lofts in het bestaande Molengebouw en Riffellokaal. Op het dak van dat gebouw worden twee nieuwe penthouses met uitzicht over Leiden gebouwd. Op de begane grond komen winkeltjes.

Chris de Waard in gesprek met directeur Margot Simons van De Meelfabriek.

In het poortgebouw opent volgende week een verkoopkantoor. Ook komt daar een galerie en krijgt het Leidsch Dagblad er een pop-up redactie.

Vanaf 2017 komt de tweede fase in ontwikkeling. Het gaat dan om het Meelfabriek Hotel met 90 kamers, het Azzurro Wellness Centre, lofts in het oude Meelpakhuis langs de Zijlsingel en kantoren voor creatieve bedrijven. In het oudste gebouw van het complex, het ketelhuis, komt ruimte voor kunst en cultuur.

Leiden Meelfabriek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×