D66-kamerlid Kees Verhoeven en SP-kamerlid Renske Leijten gaan in de Hooglandse kerk in debat over het Oekraïneverdrag. (Archieffoto: Chris de Waard).

Tweede Kamerleden bij debat Oekraïne-referendum in Hooglandse Kerk

D66-kamerlid Kees Verhoeven en SP-kamerlid Renske Leijten, gaan vanavond om 20.00 uur in de Hooglandse Kerk een debat aan over het Oekraïneverdrag. Het studentendebat is georganiseerd door de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, Augustinus, A. L. S. V. Quintus, de Leiden Debating Union, de SPIL en de HSVL.


Maaike van Vliet sprak in de Nieuws071 met Rolf Eijgenraam over de debatavond.

Tijdens het debat zullen Verhoeven en Leijten beiden hun standpunten uitspreken en proberen zij de studenten te overtuigen om voor of tegen te stemmen op 6 april. Het debat is er om studenten bewust te maken van het aankomende referendum en worden gestimuleerd een eigen mening te vormen over het Oekraïneverdrag. Daarnaast vinden de partijen die het debat georganiseerd hebben het belangrijk hun leden bewust te maken van de ontwikkelingen die gaande zijn in de maatschappij.

Leiden Onderwijs oekraine referendum


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×