Ins Blau toont jong talent op Lentefestival

Vanaf morgen vormt Theater Ins Blau drie dagen lang een podium waarop jong toneeltalent zich zal tonen aan het publiek. Op het Lentefestival zullen jonge theatermakers hun werk presenteren aan een breder publiek dan zij gewend zijn. Bovendien zal de kijkers naar hun mening gevraagd worden. Het gaat om werk van studenten van de Toneelschool ArtEZ uit Arnhem en de Mime Opleiding Amsterdam.

Het Leidse theater ziet het bieden van dergelijke kansen aan nieuwe theatermakers als missie. Het voorjaar, de tijd van nieuw leven dat opbloeit, is een logische periode jong opbloeiend talent uit te stallen, aldus Ins Blau.

Slaapplek voor een student
De jonge theatertalenten zoeken overigens nog onderdak voor de drie dagen die ze in Leiden doorbrengen. Daarom doet Ins Blau beroep op haar bezoekers een student als het ware te adopteren: dat wil zeggen een slaapplek voor de periode aanbieden.

Een kaartje voor een losse avond kost tien euro. Een passe partout voor alle drie dagen is hier te koop van 25 euro. Wie tijdelijk een theaterstudent bij hem of haar wil laten logeren stuurt een mailtje naar publiciteit@theaterinsblau.nl.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×