Nacht van Kunst en Kennis zoekt creatieve kunstenaars en wetenschappers

De Nacht van Kunst en Kennis heeft een oproep gedaan aan kunstenaars, wetenschappers en andere creatievelingen om met ideeën te komen voor het festival op 17 september. Met deze ideeën kunnen mensen naar de zogenaamde ‘Open Call’ komen om 15.30 uur op 19 april in museum De Lakenhal.


Cultuurmakelaar Mirjam Flik roept kunstenaars en wetenschappers op om naar de Open Call te komen.

“Met deze ‘Open Call’ hoop ik een mooie synergie te zien tussen de verschillende domeinen van kunst en wetenschap in Leiden, daar leent dit festival zich heel erg goed voor”, vertelt cultuurmakelaar Mirjam Flik.  “Ik denk dat het heel erg belangrijk is om als stad te laten zien wat je in huis hebt”, aldus Flik, “het ligt eigenlijk voor het oprapen in deze stad. Er is genoeg talent in Leiden.”

Cultuur Leiden Science Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×