Theaterevenement 'Schemerstad' op eerste dagen Signatures Cultuurweken. (Foto: PR).

Signatures Cultuurweken van start: "De absolute top van Leiden"

De Signatures Cultuurweken starten morgen in de Hooglandse Kerk met een concert van de vermaarde trompettist Eric Vloeimans. Ook het theaterevenement ‘Schemerstad’ gaat morgen van start. Twee weken lang staat Leiden in het teken van een tiental culturele evenementen, de signature pieces.

“Er is in Leiden als cultuurstad altijd heel veel te doen”, zegt Martijn Bulthuis, directeur van Leiden Marketing. “Wij hebben er voor gekozen om de dingen die wij tot de absolute top van Leiden beschouwen, samen te brengen in één periode en daar een sausje overheen te gooien: de Signatures Cultuurweken. Zo kunnen we aan mensen binnen en buiten Leiden goed uitleggen waarom ze naar de stad moeten komen.”


Reanne van Kleef sprak met Leiden Marketing directeur Martijn Bulthuis over de Signatures Cultuurweken.

Het programma van de Signatures Cultuurweken is bomvol. Van 13 t/m 29 mei is Leiden dé plek om cultuur te beleven en te ontdekken. Het eerst evenement is Schemerstad. Per boot vaart het publiek langs vijf speciale voorstellingen. Theater tussen dag en nacht. Dat kan op vrijdag, zaterdag en zondag.


Maarten Mulder sprak met Frank van Leeuwen, organisator van Schemerstad.

Cultuur Schemerstad Signatures Signatures Cultuurweken


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×