't Fietsmannetje uit Noordwijk met de jongeren die bij hem aan de slag zijn. (Foto's: Chris de Waard).

Superheroes Award voor het Fietsmannetje

’t Fietsmannetje uit Noordwijk heeft gisteren de Superheroes Award ontvangen. De prijs voor ondernemingen uit de Leidse regio die werk maken van het aan de slag helpen van jongeren met een beperking werd voor de eerste keer uitgereikt. Het is een initiatief van het Leidse Studio Moio die zo┬áde meest begripvolle, gedurfde ondernemer die dit soort jongeren een kans biedt in het zonnetje wil zetten.

Chris de Waard achtereenvolgens in gesprek met eigenaar Erik Hoek van ’t Fietsmannetje in Noordwijk, wethouder Marleen Damen, projectleider Ruben Engelkes van Superheroes en stagiair Floris van Studio Moio.

De Superheroes Award werd gisteren uitgereikt tijdens de jaarlijkse ondernemersborrel van de gemeente Leiden die dit keer werd gehouden in De Meelfabriek. Daar deed wethouder Robert Strijk een beroep op de ondernemers om oog te hebben voor werknemers met een beperking.

 

Economie Leiden Regio superheroes


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×