(Foto: PR).

Ruim 500 euro voor concert jubilerende Jostiband

De Jostiband bestaat 50 jaar en wil dat heugelijke feit later dit jaar luister bijzetten met een concert. Niet zomaar een optreden, maar een concert in een van de grootste concertzalen van Nederland, de Ziggo Dome. Hoewel de bandleden alles zelf willen organiseren is er toch een flink bedrag nodig. Daarom loopt er een crowdfundingactie om in totaal een ton op te halen voor het optreden dat op 5 september zal plaatsvinden. Er is al bijna 40.000 euro binnen.

Basisschool de Eerste Leidse Schoolvereniging uit de Lage Mors hield zaterdag 18 juni een actie om geld in te zamelen voor deze wens van de Jostiband. Op een speciale Jostifair konden kinderen onder andere spullen en kleding verkopen en werd er een loterij georganiseerd. Ook stond er een donatiepot.

Inmiddels is de opbrengst bekend. De school haalde ruim 500 euro op als bijdrage aan de droom van de Jostiband.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×