Het nieuw aangestelde managementteam voor Hudson's Bay moet onder meer de komst van het warenhuis naar Leiden in goede banen leiden. (Foto: PR).

Hudson’s Bay benoemt Nederlands management

Hudson’s Bay Company (HBC) heeft een Nederlands managementteam aangesteld dat de komst van de warenhuisketen naar Nederland moeten vormgeven. De aangestelde managers, twee mannen en twee vrouwen, zijn onder meer afkomstig van de Bijenkorf, WE Fashion en Mexx. “Ze zijn daarom goed bekend met de Nederlandse markt en hebben ruime ervaring in de warenhuissector in Nederland,” laat het Canadese concert weten.

Het Nederlandse team valt onder HBC Europe dat in Keulen zetelt. Daar zwaait Olivier van den Bossche de scepter. Hij is blij met de saemsntellign van het vierkoppige team: “Het openen van twintig winkels voor twee formules in twee jaar tijd vraagt ​​om een ​​sterk team met een gedegen kennis van de lokale markt.”

Jacco van der Steen (ex Bijenkorf) wordt Director Marketing en Inkoop bij Hudson’s Bay in Nederland en gaat leiding geven aan het team. Edwin Boer (ex Bijenkorf en HEMA) wordt Director Winkeloperatie bij Hudson’s Bay in Nederland. Kirsten Nijmeijer wordt bij Hudson’s Bay Director Human Resources in Nederland. Ze werkte vele jaren als HR-manager voor onder andere MEXX Europa en WE Fashion. Elly Zwinnen is Regional Sales Manager van Galeria Inno. Zij wordt verantwoordelijk voor het projectmanagement voor Hudson’s Bay in Nederland.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×