Het Glibberbal krijgt een derde editie. In mei 2017 staat er een nieuwe baan en is er ook een nieuw spel. Fiets 'm er in in plaats van Snel naar de Bel. (Archieffoto: Chris de Waard).

Leids Glibberbal slaat jaartje over

Het Glibberbal dat in 2014 en 2015 werd georganiseerd in het Huigpark en op het water van de Maresingel krijgt een derde editie. Alleen niet dit jaar. De organisatie wil niet voor de derde keer met de bestaande baan een ‘Snel naar de Bel’ Glibberbal organiseren en daarom wordt er meer meer tijd uitgetrokken voor het organiseren van de volgende editie.

Chris de Waard sprak met Mels Hartman van het Glibberbal. De volgende editie is in mei 2017.

Het derde Glibberbal wordt gehouden in mei 2017. Er komt een nieuwe baan, niet meer van hout, maar van steigerpijpen. Dat is makkelijker in en uit elkaar te halen en het moet op die manier bovendien een stuk goedkoper kunnen dan de eerste baan die helemaal uit hout is opgetrokken. Die baan is overigens te koop. Er is interesse uit Den Bosch vertelt mede-organisator Mels Hartman, maar verkocht issie nog niet,

In mei volgend jaar komt er niet alleen een nieuwe baan, maar ook een nieuw spel. Het komende Glibberbal wordt ‘Fiets ‘m er in’.

Leiden glibberbal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×