Pop-up Warenhuis Leiden gaat door met deels nieuwe deelnemers

Nog een goede week en dan stopt een aantal van de ondernemers die de afgelopen maanden een plekje vulden in het pop-up warenhuis dat deze zomer in het voormalige V&D-pand aan de Aalmarkt is gevestigd. Een deel van de bestaande winkeltjes gaat door, maar anderen moeten hun energie weer in hun reguliere winkel gaan steken. “Maar er komt beslist geen leegloop”, bezweert Hans Gennotte van Centrummanagement Leiden. “We hebben alweer een heel aantal nieuwe winkels. Dat is juist ook zo leuk van dit pop-up concept. Telkens als je binnenloopt, wordt je weer verrast door nieuwe winkeltjes.”

Chris de Waard in gesprek met Hans Gennotte over het Pop-Up Warenhuis Leiden dat in elk geval de hele maand september nog openblijft.

Volgens Gennotte is voor de maand september alweer 85% van de winkelruimte op de begane grond gevuld. “Maar er kunnen er altijd nog wel een paar bij hoor, dus laat geïnteresseerde ondernemers vooral contact opnemen.” Voor hoe lang nieuwe winkeliers instappen is vooralsnog onduidelijk. “We communiceren het voorlopig per maand,” zegt Gennotte die wel verwacht dat het pop-up warenhuis nog een paar maanden extra open zal blijven. “Ik denk eigenlijk wel tot en met november.”

Advertentie

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×