Zijn kinderboek De gorgels komt ongetwijfeld ook aan bod als Myjer in College Tour wordt ondervraagd door studenten en presentator Twan Huys. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Jochem Myjer te gast in College Tour

Op vrijdag 16 september start een nieuw seizoen van het NTR-programma College Tour. Presentator Twan Huys onthulde tijdens de seizoenspresentatie van de NPO alvast enkele nieuwe gasten voor het komende seizoen. Onder hen de Leidse komiek Jochem Myjer. Andere bekende namen zijn kunstenaar en activist Ai Weiwei en Netflix-baas Reed Hastings.

https://www.youtube.com/watch?v=gNPTNYdBRXk

Jochem Myjer is één van de populairste komieken van ons land. Hij staat bekend om zijn ongeëvenaarde tempo en feilloze imitaties. Hij is geliefd bij jong en oud en zijn shows zijn steevast uitverkocht. Met zijn vorige show, Even Geduld Aub!, werd hij persoonlijker dan ooit en oogstte hij louter lovende kritieken.

In 2015 kwam een grote droom uit met de verschijning van zijn eerste kinderboek, De Gorgels, dat werd bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. In dit boek is Jochems liefde voor de natuur goed zichtbaar; als vogelaar en fanatiek roofvisser zoekt hij die het liefst zo vaak mogelijk op.

Op dit moment werkt Jochem aan zijn nieuwe voorstelling Adem in, Adem uit die volgend jaar in première zal gaan. College Tour interviewt hem op donderdag 8 september in de Leidse Schouwburg. Studenten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnamen op collegetour.ntr.nl/.

College Tour wordt vanaf 16 september iedere vrijdag uitgezonden vanaf 21.10 uur via NPO 2. De uitzenddatum van het programma met Jochem Myjer is nog niet bekend.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×