(Foto's: Chris de Waard).

Gezellige drukte op 3 oktoberkermis

Na een wat natte start van de avond van 1 oktober bleef het zaterdag de rest van de avond droog in Leiden. Prima weer dus voor de kermis en daar was het dan ook flink druk. Ook elders in de stad as overigens veel volk op de been. Het Stadhuisplein werd zelfs enige tijd afgesloten omdat het té druk werd in de omgeving van het feestterrein aan de Nieuwe Rijn.

De kermis is op 2 oktober open tot 23.00 uur ’s avonds en op 3 oktober van 9.00 tot 1.00 uur ’s nachts.

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016
Op 1 en 3 oktober doet Sleutelstad net als elk jaar uitgebreid verslag van alle activiteiten rond de viering en de herdenking van Leidens Ontzet. Luisteren dus: naar Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016!

Sleutelstad 3 Oktoberradio wordt mogelijk gemaakt door:
Centrum Management Leiden, Zirkzee Dakwerk, Bunnig & Partners Accountants + Adviseurs, Zorgtalent, Drukkerij de Bink, De Leeuw makelaardij, verzekeringen en hypotheken, Griffioen Precious Presents, HBK Belastingadviseurs & accountants, Zirkzee Wonen en Slapen, Vrouwfit, Kapsones Kappers, Concept Store Eduard Leiden, Du Prie, Schildersbedrijf Labrujère, Het Leidsch Parkethuis, Hoppezak, Beklederij van der Werf, Du Prie bouw & ontwikkeling, Profile van Polanen, Trend Amusement, Leiden Marketing, Lakenhal, Cultuurfonds, Weprint.nl Leiderdorp, Freek van Os.

Leiden 3 Oktober 2016


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×