(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Drukbezochte Open Pandendag van Centrummanagement Leiden

Voor het vierde jaar op rij werd gisteren de Open Pandendag georganiseerd door het Centrummanagement Leiden. Een zaaltje vol vastgoedeigenaren, makelaars en ondernemers die overwegen om zich in Leiden te vestigen kregen een gelikte presentatie die begon met een opsomming van alle projecten waar Leiden momenteel aan werkt of waar in Leiden aan gewerkt wordt. Want de gemeente doet natuurlijk niet alles zelf.

Centrummanager Erwin Roodhart vertelt aan Chris de Waard over de Open Pandendag.

Het stationsgebied, de centrumroute, de bouw van twee ondergrondse parkeergarages en de inrichting van de Lammermarkt als groen cultuurplein. De uitbreiding van de Lakenhal, een nieuw filmhuis, Er leek geen einde te komen aan de lange lijst van projecten die de wethouders Laudy en Strijk hun gehoor voorschotelde. En dan moest het hele Leiden Bio Science Park nog komen. Samen met het Belgische Leuven dé plek voor regeneratieve geneeskunde.

Centrummanager Erwin Roodhart heet de belangstellenden welkom op de Open Pandendag.

Na de presentaties die werden gehouden op de derde etage van het toekomstige warenhuis Hudson’s Bay gingen de ondernemers per Trixtreintje langs allerlei plekken waar ze eventueel hun winkel of bedrijf zouden kunnen vestigen. De nieuwe Catharinasteeg bijvoorbeeld, of het stationsgebied, de Breestraat of de Haarlemmerstraat die volgend jaar ook van gevel tot gevel opnieuw wordt ingericht.

Advertentie

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×