Anderhalve kilo henneptoppen gevonden bij beddenbedrijf

Het Haags Economisch Interventieteam (HEIT) heeft donderdagmiddag en -avond een doorzoeking gedaan in een bedrijfspand aan de Brandts Buyskade. De politie had vermoedens dat het bedrijf werd gebruikt voor witwaspraktijken of handel in verdovende middelen.

Het HEIT, bestaande uit medewerkers van de politie, Douane, UWV, energiebedrijf en gemeente, heeft vervolgens een bedrijfscontrole gedaan. De eigenaar, een 40-jarige Leiderdorper, werd in het bedrijf aangehouden toen de Douane even later in één van de bijbehorende garageboxen 1,5 kilo gedroogde henneptoppen in twee zakken vond. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder verhoor. De politie doet verder onderzoek.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×