Alle winnaars van de Leidse sportprijzen 2015 op het podium van de Aalmarktzaal. (Archieffoto: Chris de Waard).

Inschrijving Leidse Sportprijzen van start

De Gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie (LSF) roepen Leidse sportverenigingen op om sporters voor te dragen voor de Leidse Sportprijzen. Het gaat om de verkiezing tot sportman, sportvrouw, aangepaste sporter, sportploeg en coach van 2016. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 10 februari 2017 in de Aalmarktzaal. Kandidaten aanmelden kan tot 13 december.

De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Jeroen Straathof. Aanmelden kan met het aanmeldingsformulier op de website van de LSF. Er kunnen per onderdeel maximaal twee kandidaten voor worden gedragen vanuit de vereniging. In de reglementen zijn een aantal criteria opgenomen. Zo geldt voor alle onderdelen dat de sporter in Leiden moet wonen of uitkomt voor een Leidse Sportvereniging.

Tijdens de Leidse Sportprijzen worden ook alle Leidse jeugdkampioenen gehuldigd. Deze kunnen worden aangemeld bij breedtesportcoördinator Rik van der Geest via r.vandergeest@leiden.nl.


Reanne van Kleef sprak met breedtesportcoördinator Rik van der Geest van de gemeente over de zoektocht naar Leidse kampioenen en de Leidse Sportprijzen 2016.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×