Vrijwilligersprijs voor Hospice Issoria en Said Boulahri

Tijdens een feestelijke avond in de Burgerzaal van het stadhuis werden op woensdag 7 december de winnaars van de Leidse Vrijwilligersprijs bekendgemaakt. De jury reikte twee prijzen uit: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs.

De organisatieprijs, uitgereikt door Kirstin Zitman van iDOE, ging naar Hospice Issoria. Het hospice werd beloond voor de wijze waarop ze hun vrijwilligers begeleiden in de vaak nare en emotionele situaties waarin ze hun werk verrichten. Met nazorg en scholing staan ze voor de ruim 100 vrijwilligers die de organisatie ondersteunen klaar.

Wethouder Roos van Gelderen reikte de Leidse Vrijwilligersprijs uit aan Said Boulahri. Said ontwikkelde diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, op cultureel gebied en in de sport. Ook startte hij vanuit de moskee een actie om vaders actief te betrekken activiteiten met hun kinderen.

Verslag van de uitreiking van de vrijwilligersprijzen

Nieuws Leidse Vrijwilligersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×