(Beeld: Vanaf de Zijlijn).

DIOK vs Hilversum via livestream te volgen

DIOK wist afgelopen zaterdag in de rugbykraker tegen The Bassets in de laatste seconde de wedstrijd te winnen. Morgen komt ongeslagen koploper RC Hilversum op bezoek en dan zijn de kansen op de overwinning toch wel erg klein. Toch wil het team een goede wedstrijd neerzetten en zo de eerste seizoenshelft positief afsluiten. De wedstrijd wordt live uitgezonden door onze partner Vanaf de Zijlijn en is te volgen op sleutelstad.nl.

“De wedstrijd tegen Hilversum wordt heel erg lastig”, zegt Freek de Romijn over de wedstrijd van zaterdag. “Dat weet heel rugbyend Nederland dat ons of Hilversum volgt. Ik denk dat wij er gewoon blind in moeten gaan en zien waar het schip strand. We zullen er heel hard voor gaan werken om de uitslag klein te houden of misschien te winnen. Maar laten we eerlijk zijn, dat wordt erg lastig. Zij spelen gewoon heel goed rugby.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/297543930″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Freek de Romijn wist tegen The Bassets de winnende te scoren. Met Reanne van Kleef blikte hij terug op die wedstrijd én keek hij vooruit naar de wedstrijd tegen Hilversum.

De livestream is zaterdag te volgen vanaf 14.55 uur. Na afloop komt de wedstrijd re-live beschikbaar
https://youtube.com/watch?v=_nSyodSaZo8

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×