(Foto's: PR).

Jahn viert 100-jarig bestaan met grote show

Gymnastiekvereniging Jahn viert zaterdag met een grote show het 100-jarig bestaan. Meer dan vierhonderd sporters zullen dan in sporthal de Vliethorst in Voorschoten een middag- en avondshow geven. Tijdens de show blikt de vereniging met behulp van een levensgrote tijdmachine terug op honderd jaar Jahn. Het verjaardagsfeest is meteen ook een afscheidsfeest. Per 1 januari gaat Jahn officieel op in Gymsport Leiden.


Reanne van Kleef sprak met bestuurslid en jubileumcommissielid Manon Groenendijk van Jahn over de show.

In de professionele show zijn alle groepen vertegenwoordigd: van de peutergroepen tot de dames van de conditieles Gymfit. De selectiegroepen doen mee samen met hun nieuwe Gymsport Leiden team. Er zijn turndemonstraties op balk, brug, rek en sprong. Andere eyecatchers zijn de acrogym- en freerunninggroepen. Freerunning is een vrij nieuwe, spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels.

De middagshow is van 13.30 tot 16.00 uur. De avondshow van 19.30 tot 22.00 uur. De show kan gegeven worden door de inzet van een groot team van trainers en vrijwilligers.  Kaarten zijn online te koop voor 6 euro (t/m 11 jaar) en 7 euro (vanaf 12 jaar).

Leiden Sport Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×