(Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Opname radioprogramma CULTUUR071 bij Stadsgehoorzaal

In de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal vinden komende vrijdagmiddag de eindejaarsuitzendingen plaats van ons programma CULTUUR071. Je kunt erbij zijn van 16.00 uur tot 18.00 uur, daarna heffen we het glas op het nieuwe jaar.

Te gast zijn onder meer artistiek directeur Stadsgehoorzaal – Leidse Schouwburg Bart van Mossel en de cultuurmakerlaar Mirjam Flik. Haar vragen we wat ze het afgelopen jaar deed en wat de toekomstplannen zijn.

Stadsdichter Wouter Ydema sluit met ons het jaar af. Govert de Kok en Gideon Boer van Bioscopen Leiden delen vanzelfsprekend de liefde voor de film en vertellen ons wat dé kerstfilm van 2016 is. Ook Sleutelstad-dj Henny Zwaan komt weer langs om het onmisbare kerstverhaal vertellen.

Er is muziek van Leuk!, een Ukelele orkest. Jan Stroomer van de band The Stream neemt plaats achter de piano en de mannen van Plaatjes vullen Gaatjes vullen de gaatjes met plaatjes. Ook nog leuk Leids muzieknieuws komende vrijdag. In de uitzending wordt de uitslag bekend gemaakt van de Leidse Lijst van ons programma LIVE071.

In dat programma op zondagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur besteedt Sleutelstad wekelijks aandacht aan Leidse bands en artiesten. In de Leidse Lijst de 30 leukste liedjes die in 2016 in Leiden zijn uitgebracht. Volgens onze lezers en luisteraars. Stemmen kan nog een paar dagen: https://nl.surveymonkey.com/r/PQLLKKV

Locatie: Breestraat 60, Leiden, toegang is gratis.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×