Zeeheldenbuurt houdt kerstramenwedstrijd

Donderdagavond wordt tussen de kerstlichtjes, versieringen en andere creatieve uitspattingen in de Zeeheldenbuurt de prijsuitreiking gehouden van de kerstramenwedstrijd die de wijk heeft georganiseerd. Er zijn vele tientallen ramen versierd en daaruit is een selectie gemaakt

Mari Bouwmans vertelt aan Chris de Waard over de kerstramenwedstrijd van de Zeeheldenbuurt Leiden.

Donderdag begint om 18.30 uur op de hoek van de Trompstraat en de Van Speykstraat een rondje door de buurt langs de versierde ramen. Een uur later is op diezelfde plek de prijsuitreiking. Er is een publieksprijs, een klein-maar-fijnprijs, een prijs van de kinderjury en een straatprijs.

 

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×