Storing kentekenparkeren voorbij

1

De storing die gisteren van vandaag optrad bij het e-loket voor het kentekenparkeren is opgelost. Bezoekers kunnen weer worden aan- en afgemeld en ook de bedragen van de tegoeden die ingelogde vergunninghouders te zien krijgen, kloppen weer.

Wethouder Robert Strijk over de problemen rond de invoering van het kentekenparkeren.

Mensen die door de storing teveel parkeergeld hebben betaald, bijvoorbeeld doordat aangemelde bezoekers niet meer konden worden afgemeld, krijgen die kosten gecompenseerd. Bezoekers die tijdens de storing het veel duurdere tarief hebben betaald bij een parkeerautomaat op straat hebben pech. Dat verschil wordt niet terugbetaald.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline