Storing kentekenparkeren voorbij

1

De storing die gisteren van vandaag optrad bij het e-loket voor het kentekenparkeren is opgelost. Bezoekers kunnen weer worden aan- en afgemeld en ook de bedragen van de tegoeden die ingelogde vergunninghouders te zien krijgen, kloppen weer.

Wethouder Robert Strijk over de problemen rond de invoering van het kentekenparkeren.

Mensen die door de storing teveel parkeergeld hebben betaald, bijvoorbeeld doordat aangemelde bezoekers niet meer konden worden afgemeld, krijgen die kosten gecompenseerd. Bezoekers die tijdens de storing het veel duurdere tarief hebben betaald bij een parkeerautomaat op straat hebben pech. Dat verschil wordt niet terugbetaald.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline