De storing bij het kentekenparkeren in Leiden is sinds eind van de middag verholpen. (Archieffoto: Reanne van Kleef).

Storing kentekenparkeren voorbij

De storing die gisteren van vandaag optrad bij het e-loket voor het kentekenparkeren is opgelost. Bezoekers kunnen weer worden aan- en afgemeld en ook de bedragen van de tegoeden die ingelogde vergunninghouders te zien krijgen, kloppen weer.

Wethouder Robert Strijk over de problemen rond de invoering van het kentekenparkeren.

Mensen die door de storing teveel parkeergeld hebben betaald, bijvoorbeeld doordat aangemelde bezoekers niet meer konden worden afgemeld, krijgen die kosten gecompenseerd. Bezoekers die tijdens de storing het veel duurdere tarief hebben betaald bij een parkeerautomaat op straat hebben pech. Dat verschil wordt niet terugbetaald.

Leiden Politiek kentekenparkeren


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×