(Foto's: Reanne van Kleef).

Bart Smit op Haarlemmerstraat wordt Intertoys

De Haarlemmerstraat heeft over een paar weken twee Intertoys winkels binnen honderd meter van elkaar. Alle speelgoedwinkels van Bart Smit worden namelijk omgebouwd naar winkels met de naam Intertoys. Dat maakte moederbedrijf Blokker Holding bekend. Ook in het extreme geval zoals op de Haarlemmerstraat, waar nu een Bart Smit en een Intertoys vlak bij elkaar zitten, zal Bart Smit worden omgebouwd. Zo bevestigde Blokker Holding vandaag bij de redactie van Sleutelstad.

De twee winkels zullen in principe naast elkaar blijven bestaan. De verbouwing vindt plaats in de maanden februari en maart. Voor 1 april moeten alle winkels zijn omgebouwd. De naam Bart Smit, die sinds 1967 bestaat, zal dan niet meer in het straatbeeld voorkomen.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×