Bart Smit op Haarlemmerstraat wordt Intertoys

3

De Haarlemmerstraat heeft over een paar weken twee Intertoys winkels binnen honderd meter van elkaar. Alle speelgoedwinkels van Bart Smit worden namelijk omgebouwd naar winkels met de naam Intertoys. Dat maakte moederbedrijf Blokker Holding bekend. Ook in het extreme geval zoals op de Haarlemmerstraat, waar nu een Bart Smit en een Intertoys vlak bij elkaar zitten, zal Bart Smit worden omgebouwd. Zo bevestigde Blokker Holding vandaag bij de redactie van Sleutelstad.

De twee winkels zullen in principe naast elkaar blijven bestaan. De verbouwing vindt plaats in de maanden februari en maart. Voor 1 april moeten alle winkels zijn omgebouwd. De naam Bart Smit, die sinds 1967 bestaat, zal dan niet meer in het straatbeeld voorkomen.

Delen

3 reacties

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.