De opbrengsten die met de wandelingen worden opgehaald zal ten goede komen aan het Singelparkproject. (Foto: Vrienden van het Singelpark).

Onder leiding van een gids wandelen door het Singelpark

Vanaf zondag 9 april kunnen geïnteresseerden onder leiding van een gids een twee uur durende wandeling langs het Singelpark maken. Tijdens de wandeling zal de gids uitgebreid vertellen over de geschiedenis van het park en het Singelparkproject.

De twee uur durende wandeling, die elke tweede zondag van de maand gehouden wordt, zal elke keer een ander deel van het park beslaan. Zo kunnen fervent wandelaars meerdere malen mee  lopen.  De drie euro bijdrage die na afloop van de wandeling door de gids gevraagd wordt zal ten goede komen aan het Singelparkproject.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de wandeling via singelparkwandeling@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×