Een impressie uit 2013 van de vestiging die IKEA in Leiderdorp wil bouwen.

Leiderdorp binnenkort met de bus naar IKEA

De Leiderdorpse wethouder Kees Wassenaar weet het zeker. IKEA komt alsnog naar de Bospoort en opent daar een nieuwe nog te bouwen vestiging. Wanneer? “Daar gaat IKEA over, maar ik denk niet dat het nog jaren gaat duren,” zei Wassenaar vandaag bij de ondertekening van een overeenkomst met de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leiden over de nieuwe r-net busverbinding die vanaf december dit jaar een feit is. Wassenaar: “De halte IKEA staat zelfs in deze overeenkomst”.

Chris de Waard vroeg de Leiderdorpse wethouder Kees Wassenaar naar de status van de IKEA vestiging waar Leiderdorp al jaren op wacht.

Economie Leiderdorp Politiek Ikea-locatie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×