(Archieffoto: Chris de Waard).

Tweede editie Barbecue-festival Grill begin mei in Rembrandtpark

Van vrijdag 5 mei tot zondag 7 mei is de tweede editie van GRILL BBQ Festival in het Rembrandtpark in Leiden. Drie dagen lang staan verschillende foodtrucks en burgerbakkers in het park aan het Noordeinde. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er dit keer gewerkt met verschillende aanbieders. Dat zijn De Burgerlijke Stand, Grill ’n Smoke, Dapp Frietwinkel Leiden en The Flat Tyre Coffee Bar.

Chris de Waard sprak met organisator Freek de Romijn over de komende editie van Grill.

Grill is vrijdag  open van 16.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Nieuw is dit jaar dat er met muntjes wordt gewerkt. Dat moet zorgen voor een vlottere doorstroming bij de barren. De (achtergrond)muziek wordt verzorgd door het vinyldraaiende duo ‘Plaatjes vullen gaatjes’.

Advertentie

Leiden grill


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×