(Foto: SPORT2000).

Ajax-aanvoerder signeert ballen in Leiderdorp

Ajax-aanvoerder Davy Klaassen signeert komende zondag ballen in SPORT2000 in Leiderdorp. De signeersessie is voor het goede doel ‘Stichting Elk Kind Een Bal‘, waar Klaassen ambassadeur van is. Van 14.00 tot 17.00 uur is de voetballer aanwezig in de vestiging in het Winkelhof.

Tijdens de signeersessie kan een speciale bal en een Davy Klaassen T-shirt worden gekocht. De bal wordt gesigneerd en het T-shirt met uniek Davy Klassen-logo kan na twee weken worden opgehaald in de winkel.

Stichting Elk Kind Een Bal stimuleert kinderen om te gaan sporten, plezier met elkaar te maken en van elkaar te leren.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×