Terugblik voetbalweekend 22 en 23 april

Hoe deden de voetbalclubs in de Leidse regio het dit weekend? Iedere week blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl terug op het afgelopen voetbalweekend. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij over de meest opvallende uitslagen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, terug op het afgelopen voetbalweekend. Met onder meer: Voorschoten’97 hangt aan een zijden draadje in de 1e klasse, UVS doet goede zaken, Lugdunum viert eindelijk feest, FC Boshuizen nog steeds op koers voor nacompetitie en grote zorgen bij regionale tweedeklassers op zondag.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×