Impressie van de Jan van Houtbrug en omgeving na afronding van alle werkzaamheden.

Jan van Hout volgende week helemaal dicht

Komende week vinden de afrondende werkzaamheden plaats aan de Jan van Hout. Vanaf maandag 1 mei wordt er de hele week 24 uur per dag gewerkt en zijn de Jan van Houtbrug, de Korevaarstraat en het Levendaal bij de Hoogvliet geheel afgesloten.

Afsluiting en werkzaamheden

In het weekend van 6 en 7 mei en van 13 en 14 mei is de Jan van Houtbrug ook afgesloten. In de omliggende straten zal maar één rijbaan beschikbaar zijn. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van het asfalt, de belijning, het terugplaatsen van verkeerslichten en lantaarnpalen en het afrondende straatwerk.

Verkeer en parkeren

Voor het verkeer geven de afsluitingen forse hinder. Omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Ook gelden er tijdelijke parkeerverboden op delen van het Levendaal (6, 7, 13,en 14 mei) en op de Zoeterwoudsesingel nabij de Lammenschansweg (13 en 14 mei).

Fietsers en voetgangers

De tijdelijke bruggen aan weerszijden van de Jan van Houtbrug blijven gewoon beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

Meer informatie over alle werkzaamheden staat op www.leiden.nl/centrumroute.

Advertentie

Leiden Politiek Centrumroute janvanhoutbrug


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×