Dorpsoudste De Jong in Cultuur071

Jos de Jong is studiogast, hij is dichter en organisator van een dichterspodium. Dat heet Dorpsvreugd. Verder te gast Daniël Lehman er om te vertellen over de voorstelling The God Squad in Theater Ins Blau. Ook Annette Mol is er om aandacht te vragen voor de crowdfundingsactie ten behoeve van Openluchttheater Leidse Hout en tenslotte schuift Natasha Schulte aan, ze organiseert een bijzondere speeddate op de zolder van het Volkshuis, ter voorbereiding van het Leids Amateurkunst Festival in oktober dit jaar. Ook Peter Visser (muziek) en Rutger van der Heijden (boeken) zijn er. Genoeg te horen dus. Luister maar terug!

 

 

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×